به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از پارسینه، فاطمه امیری افزود: چای سیاه، فلاوونوئیدهای پیچیده بیشتری نسبت به چای سبز دارد و وجود این ترکیب، موجب ایجاد واکنش های ضد التهابی در بدن می شود. 
 
وی بیان داشت: افزودن شیر به چای، موجب از دسترس خارج شدن فلاوونوئیدها و از بین رفتن خواص آنتی اکسیدانی چای می شود. 
 
این کارشناس تغذیه اظهار داشت: افزودن کمی آبلیمو به چای، ph موجود روده کوچک را کاهش داده و باعث جذب کاتچین می شود. 
 
امیری در خصوص خواص کاتچین موجود در شیر، تصریح کرد: کاتچین ها، مولکول های ضد سرطانی هستند که از پیشرفت سلول های سرطانی در بدن، پیشگیری می کنند. 
 
وی با اشاره به خطر ابتلا به سرطان مری در اثر نوشیدن چای داغ، تاکید کرد: برای بهره مندی از خواص چای، از نوشیدن آن به صورت داغ، پرهیز کنید. 


کلیدواژه ها : ,