شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی، راهنمای اصول GMP (شرایط خوب ساخت) و GHP (شرایط خوب بهداشتی) زعفران را برای استفاده و دانلود رایگان در اختیار بینندگان عزیز قرار می دهد.

این سند شامل دستورالعمل های استاندارد بر اساس اصول HACCP است که می بایست در مراحل برداشت، خشک کردن و جداسازی و بسته بندی زعفران مورد توجه قرارر گیرد تا محصول زعفران دارای کیفیت بالا جهت عرضه به بازار باشد.

این دستورالعمل استاندارد توسط وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی تدوین شده است.

مقدمه این دستور العمل به شرح ذیل می باشد:

مراحل برداشت زعفران به جهت تاثیر بر کیفیت ، عطر و طعم زعفران از مهمترین مراحل تولید به شمار می رود لذا باید در حین برداشت زعفران نهایت دقت صورت گیرد تا آسیبی به این محصول وارد نگردد.

همچنین لزوم ساماندهی وضعیت تولید این محصول و بهبود عملیات فرآوری و بسته بندی و رعایت اصول بهینه کشاورزی و بهداشتی ، وزارت جهاد کشاورزی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را برآن داشت تا با همکاری سازمانهای ذیربط و متخصصان و صاحبنظران در زمینه تولید و بسته بندی زعفران و سیستم های تضمین کیفیت و مدیریت ایمنی غذا ،آیین کارهای رعایت شرایط مناسب کشاورزی  و استقرار سیستم HACCP را از برداشت تا عرضه تدوین گردد.

برای دانلود رایگان این دستورالعمل بر روی دکمه زیر کلیک کنید:

دانلود Download