دکتر عبدالرسول ابراهیم آبادی در گفتگو با خبرنگار مهر  افزود: این دستگاه مخصوص اسانس گیری از گیاهان علفی بوده و طیف وسیعی از گیاهان را اسانس گیری می کند.

وی ادامه داد: این دستگاه پیش از این در ایران نبوده و اکنون توسط پژوهشگران خودمان ارایه شده است.

رئیس پژوهشکده اسانس‌های طبیعی دانشگاه کاشان افزود: ما در کشور ۱۰ هزار گونه گیاه بومی داریم که ۱۰ درصد از آنها اسانس دار هستند یعنی هزار گونه گیاه بومی اسانس دار داریم که از همه آنها به جز گل محمدی که یک روش ویژه برای گرفتن اسانس دارد به یک روش یکسان اسانس گیری می شود.

وی ادامه داد: درحال حاضر برای اسانس گیری از تکنولوژی قدیم استفاده می شود و تمام تلاش ما بر این است که آن را به روز و اصلاح کنیم.