×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
شناسایی تقلبات در اسانس‌های گیاهی

.

شناسایی تقلبات در اسانس‌های گیاهی

.

دکتر محمّدتقی عبادی

دانشیار دانشگاه تربیت مدرس

 

چکیده

صنایع مختلفی در جهان از مواد اولیه طبیعی در محصولات خود استفاده می کنند و در این میان، اسانس های گیاهی جایگاه ویژه ای دارند. امروزه در سطح بین المللی موضوع تقلبات در فرآورده های طبیعی نظیر اسانس های گیاهی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است. به دلیل محدودیت‌های موجود در تولید اسانس‌های طبیعی (مانند مشکلات در تأمین ماده اولیه گیاهی یا روش استخراج)، همواره افراد سودجو به دنبال انجام تقلب هستند. به‌طور معمول، تقلب در اسانس‌ها از طریق افزودن ترکیبات مصنوعی و طبیعی (مرتبط یا غیرمرتبط با ترکیبات اصلی اسانس)، به منظور افزایش حجم اسانس یا تنظیم مقدار برخی از ترکیبات شاخص بر اساس استانداردهای جهانی نظیر ایزو یا کیفیت موردنظر مشتری اتفاق می‌افتد. در این مقاله، مروری بر این موضوع و راهکارهای شناسایی تقلبات در اسانس های طبیعی خواهیم داشت.

واژگان کلیدی: اسانس، تقلبات، ناخالصی ها، دستگاه های کروماتوگرافی.

.

دانلود متن کامل مقاله

دانلود

.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.