حسن ژاله‌فر گفت: در حدود دو هزار هکتار زمین کشاورزی زیرکشت سیر است که از این مقدار ۱۹۰۰ هکتار آن در طارم و مابقی در حواشی استان واقع است.

وی خاطرنشان کرد: سیر از محصولاتی است که در پاییز کشت شده و در اواخر اردیبهشت برداشت می‌شود.

این کارشناس با اشاره به مشکلات کشاورزان طارمی که اقدام به کشت سیر می‌کنند، اظهارکرد: یکی از مشکلات کشاورزان در سال‎های گذشته ورود سیر چینی به بازار بود که هر چند قابلیت رقابت از لحاظ طعم و اسانس و همین طور شکل ظاهری با سیر استان نداشت، ولی به هر صورت سبب بروز مشکلاتی در این زمینه می‌شد.

 وی همچنین افزود: سیر چینی فقط از لحاظ بسته‌بندی از کیفیت بیشتری برخوردار بود که متأسفانه در ایران در این زمینه مشکل داریم.

وی با بیان اینکه سیر طارم در سطح جهانی از لحاظ اسانس و طعم و شکل ظاهری و داشتن حبه‎‌های هم شکل مطرح است، افزود: کشت سیر از درآمد خوبی برخوردار بوده و جزو محصولاتی است که توجه بسیار بالایی به آن می‌شود. ایسنا