به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از سایت غذا داروهای جهان، گیاه استویا به عنوان یک شیرین کننده رژیمی نقش مهمی در توسعه صنعت شیرینی های بدون قند جهان داشته است بطوریکه انقلابی در محصولات رژیمی آمریکا، استرالیا و برخی از کشورهای اروپایی ایجاد نموده است. میزان استفاده از استویا در آدامس ها بسیار بیشتر از شکلات های و شیرینی ها می باشد و تنها عامل محدودکننده کاربرد استویا را طعم تلخ انتهایی آن ذکر نموده اند.
بررسی ها نشان داده است که در حال حاضر شیرینی های بدون قند در حدود ۷ درصد بازار شیرینی های جهان را به خود اختصاص داده اند که با ورود استویا و اطلاع رسانی گسترده ی رسانه ها در مورد خطرات مصرف زیاد قند و شکر، این بازار در حال گسترش می باشد.