به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی، هادی پادام خبرنگار ایرنا گفت : تولید این گیاه دارویی در هر هکتار ۷۰۰ تا ۹۰۰ کیلوگرم است و بیش از ۴۰ تن نیز محصول گلپر استحصال می شود.

وی افزود : کشاورزان محصولشان را بیشتر در استان های تهران، قزوین و خراسان به فروش می رسانند.

او ادامه داد : این محصول در دهستان های اشکور علیا، جنت رودبار و دامنه های اطراف روستای جواهرده کشت می شود و بیش از ۵۰۰ خانوار در این بخش فعالیت دارند.

پادام گفت: مصرف این محصول دارویی دارای خواصی چون مدر و معرق بوده و ضدعفونی کننده روده، تقویت کننده معده، ضدنفخ و سوء هاضمه است و از ساقه آن در ترشیجات استفاده می شود.

رامسر رتبه نخست تولید گلپر را در مازندران دارد