به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر سید احمد امامی افزود: خاصیت ضد تهوع، ضد میکروبی، ضد التهابی، آنتی اکسیدان، مقوی قلب، محرک سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از تجمع پلاکت‌ های خون از خواص درمانی گیاه زنجبیل است.

وی اظهار داشت: بخش مورد استفاده گیاه زنجبیل ریشه آن است و در مناطق گرمسیر کاشته می شود و این گیاه از قدیم مورد مصرف مردم ایران، هند و چین بوده است.

امامی افزود: زنجبیل برای درمان تهوع، استفراغ و اسهال خونی استفاده می شود.

وی اشکال دارویی گیاه زنجبیل را شامل کپسول های ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ میلی گرم و قرص های جویدنی عنوان کرد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مصرف زنجبیل به افراد مبتلا به سنگ های صفراوی، بیماران هموفیلی، افرادی که از داروهای ضد انعقاد استفاده می کنند و به خانم های باردار توصیه نمی شود.


کلیدواژه ها :