به گزارش پایگاه اینترنتی دیلی میل، تصور می شود که این فواید از فشار خون پایین و بهبود سطح کلسترول از طریق مصرف رژیم های غذایی کم چرب مملو از سبزیجات، غلات سبوس دار و میوه ناشی می شود.

محققان در این مطالعه حدود ۴۵ هزار داوطلب که بخش بزرگی از آنها را گیاهخواران تشکیل می داند، بررسی کردند.

براساس نتایج حاصل از این تحقیق، خطر ابتلا به بیماری قلبی در گیاهخواران حدود یک سوم کمتر از غیر گیاهخواران است.

در این مطالعه محققان به افراد مورد مطالعه پرسشنامه هایی در مورد سلامت، شیوه زندگی، رژیم غذایی، ورزش، عادات سیگار کشیدن و مصرف الکل دادند.

این مطالعه که در یک دوره متوسط ۶/۱۱ ساله به طول انجامید، محققان هزار و ۶۶ مورد بستری در بیمارستان به دلیل ابتلا به بیماری قلبی و ۱۶۹ مورد مرگ ثبت کردند.

محققان پس از بررسی عواملی مانند سن، جنسیت، فعالیت فیزیکی، سیگار کشیدن، مصرف الکل، تحصیلات و سابقه اجتماعی متوجه شدند که گیاهخواری خطر مرگ یا بستری شدن در بیمارستان بر اثر بیماری قلبی را ۳۲ درصد کاهش می دهد.

در این مطالعه که در مجله آمریکایی Clinical Nutrition منتشر شده ، آمده است: تصور می شود که علت اصلی این تفاوت به دلیل تاثیر رژیم غذایی کم چرب بر کلسترول و فشار خون باشد.

سطح کلسترول مضر در خون گیاهخواران کمتر است و آنها فشار خون پایین تری دارند.

علاوه بر این، گیاهخواران لاغرترند جرم بدنی پایین تری دارند و کمتر احتمال دارد که به دیابت مبتلا شوند.

گوشت قرمز به ویژه گوشت های فراوری شده حاوی موادی هستند که با افزایش خطر ابتلا به بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی و عروقی و سرطان ارتباط دارد.

این مواد شامل آهن، چربی اشباع شده، سدیم، نیتریت ها و برخی مواد سرطانزایی می شود که در جریان پخت تشکیل می شوند.

این در حالی است که مصرف سبزیجات و میوه به دلیل اثرات آنتی اکسیدان خود به بدن کمک می کند تا با مواد شیمیایی مضری که در بدن تشکیل می شود، مبارزه کند.


کلیدواژه ها : ,