به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی و ترکیبات طبیعی، دکترˈ نسرین حاجی سید جوادی ˈدر گفت و گو با ایرنا افزود : این سبزی مانند سیر و پیاز بیشتر به عنوان عامل پیشگیری از بیماری ها در نظر گرفته می شود و اغلب همراه آنها مصرف می شود .

وی ادامه داد: برخی از گیاه شناسان عقیده دارند که گیاهان گرم نظیر فلفل تند ، دارچین و زنجبیل انرژی را افزایش می دهند و از طرفی گر گرفتگی دوران یائسگی را زیاد می کند.

به گفته وی خواص ضد میکروبی این ماده خوراکی نیز کاملا مشخص شده است و از رشد بسیاری از میکروب ها می تواند جلوگیری کند.

حاجی سید جوادی خاطر نشان کرد:ماده موثر در فلفل تند می تواند در کاهش دردهای مفاصل به ویژه آرتریت انگشتان دست نویسندگان موثر باشد.

وی اظهار داشت :به همین دلیل استعمال پماد خارجی این ماده درد ناشی از التهاب آرنج و التهاب در بیماران دیابتی را کاهش می دهد.

حاجی سید جوادی گفت : فلفل قرمز می تواند در تومورهای سرطانی نیز موثر باشد، با این حال این مسئله کاملا ثابت نشده است .

وی افزود:نتیجه تحقیقی که در مرکز تحقیقات سرطان شناسی آمریکا صورت گرفته نشان می دهد که ماده موثر موجود در فلفل مانند تیغ دولبه عمل می کند و اثر سرطان زایی یا ضد سرطانی آن به میزان مصرف آن بستگی دارد .

وی یاد آور شد :اگر مصرف فلفل تند یا قرمز بیش از اندازه مجاز باشد به تومورهای سرطانی منجر می شود و اگر در حد مجاز مصرف شود می تواند اثرات ضد سرطانی خود را نشان دهد.

کارشناس تحقیقات میکرو بیولوژی مواد غذایی با بیان اینکه همه چیز در حد تعادل مناسب است افزود :فلفل قرمز بهترین داروی ریه و خلط آور قوی است وبرای پیشگیری و تسکین برونشیت مزمن مفید است .

وی اضافه کرد :این سبزی ضد احتقان بوده و برای بازشدن لخته های خون کمک می کند .همچنین مسکن درد است و مصرف فلفل قرمز لذت و نشاط را به دنبال دارد .