به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی به نقل ا ز خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، اردشیر درگاهی گفت : این گیاه در آبان ماه امسال در سطح پنج هزار مترمربع از اراضی این شهرستان کشت شد که از  این سطح چهارتن محصول در این مدت برداشت شده است.

وی اضافه کرد: با توجه به آب و هوای مناسب این شهرستان و نیاز به آب کم می‌توان از هر هکتار این گیاه چهارتن محصول برداشت کرد.

کارشناس مسئول حفظ نباتات و قرنطینه جهاد کشاورزی شهرستان دیر اظهارداشت: گیاه کینوا از خانواده غلات است و به صورت آزمایشی در این شهرستان کشت شد.

وی گفت: پرورش این گیاه برای اصلاح الگوی کشت، در دستور کار قرار گرفته و امیدواریم که سال آینده آن را در سطح وسیع‌تری کشت کنیم.

درگاهی در باره مزیت‌های این گیاه افزود: دانه این گیاه کم حجم و بسیار خوش هضم است و منبعی غنی از پروتئین، آهن، منیزیم، فیبر، فسفر و ویتامین ب. ۲ به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: از آرد این گیاه برای تهیه نان، غذای کودک، بیسکوییت و فرآوری غذا استفاده می‌شود.