این کتاب زمینه جدیدی را در مورد نقش عوامل مختلف محیطی در تنظیم سازگاری متابولیکی گیاهان دارویی و معطر معرفی می کند. بسیاری از فصل ها، یافته های پیشرفته ای در مورد آلودگی گیاهان دارویی ، نانومواد و بیوسنتز ترکیبات فارماکولوژیک فعال شامل شده است.  علاوه بر این، کتاب تاثیرات عوامل محیطی را (به عنوان مثال، درجه حرارت بالا و پایین، تغییرات آب و هوایی، گرم شدن کره زمین، تابش اشعه ماوراء بنفش، نور خورشید شدید و سایه، ازن، دی اکسید کربن، خشکسالی، شور، کمبود مواد مغذی، مواد شیمیایی زراعی، فلزات، نانومواد، علف های هرز، آفات و بیماری های پاتوژن) در گیاهان دارویی و معطر، با تاکید بر متابولیسم های ثانویه بیان می کند.

 

در سال های اخیر، بهره گیری از ترکیبات زیست فعال از منابع طبیعی افزایش یافته است. گیاهان دارویی و آروماتیک بخش مهمی از محیط طبیعی و زراعی-اکوسیستم ها را تشکیل می دهند و حاوی ترکیبی از ترکیبات شیمیایی هستند که به عنوان متابولیت های ثانویه شناخته می شوند و شامل آلکالوئیدها، گلایکوزیدها، اسانس ها و دیگر مواد فعال دیگر هستند. این متابولیت ها به گیاهان کمک می کند تا با محیط زیست و / یا محرک های بیرونی به شیوه ای سریع، قابل برگشت و به لحاظ زیست شناختی رابطه معنی دار داشته باشند. علاوه بر این، عوامل محیطی نقش مهمی در تنظیم عملکرد متابولیک مولکول های فعال بیولوژیک دارند. درک این موضوع که چگونه گیاهان دارویی به آسیب های زیست محیطی و تغییرات آب و هوایی پاسخ می دهند، می تواند مرزهای جدیدی در تولید گیاهان و کشاورزی ایجاد کند، چرا که به دلیل چالش های ناشی از امنیت جهانی غذا و تغییرات آب و هوایی، نوآوری های پی در پی ضروری است. خوانندگان  این کتاب طیف وسیعی از دیدگاه های آشکار و آخرین تحقیقات در مورد این موضوع حیاتی را بدست خواهند آورد.