به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی ، مدیر منابع طبیعی شهرستان خنج به ایرنا گفت:بارندگی های اواخر سال گذشته سبب افزایش تولید شیره گیاه آنغوزه در این شهرستان شده است وبرآورد می شود تا پایان فصل برداشت پنج تن شیره آنغوزه تولید و به بازار جهانی عرضه شود.

محسن کشکولی ادامه داد: در خنج ۸۰۰۰ هکتار رویشگاه آنغوزه وجود داردکه با مجوز و نظارت اداره منابع طبیعی در قالب هشت تعاونی این محصول برداشت وروانه بازار می شود.

برداشت شیره آنغوزه از اواخر اردیبهشت ماه دراین شهرستان شروع شده است.

شکرالله بهی کارشناس منابع طبیعی خنج نیز گفت: شیره خشک آنغوزه به صورت خام به کشورهای امارات متحده عربی، آلمان و هند صادر می شود و به صورت فرآورده های دارویی، صنعتی، بهداشتی با چندین برابر قیمت به کشور باز می گردد هر چند صدور این گیاه ارزآوری خوبی برای کشوردارد ولی اگر در کشور فرآوری شود درآمد ارزی بیشتری نسبت به خام فروشی خواهد داشت.

از صمغ آنغوزه برای درمان اختلالات عصبی در کودکان، کاهش فشارخون و درمان بیماری های قلبی عروقی، کمک به هضم غذا استفاده می کنند.