شماره ۱ (فروردین و اردیبهشت) مجله تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران در سال ۱۳۹۶ منتشر شد. عناوین مقالات این شماره به شرح زیر می باشد:

.

 مقایسه اسانس مرزه سهندی (Satureja sahendica Bornm.) و ترکیب های آن در شرایط زراعی و رویشگاه طبیعی در استان قزوین
سید محسن حسینی ، مجید آقاعلیخانی ، فاطمه سفیدکن ، امیر قلاوند   صص ۱-۱۲
 چکیده   مشاهده متن    [PDF 241KB]
  

 بررسی بیان ژن ۱-دئوکسی-دی-زایلوز ۵-فسفات سنتاز و ژن چند عملکردی TcGLIP در گیاه پیرتروم (Chrysanthemum cinerariaefolium Vis.) در پاسخ به متیل جاسمونات
سید محمد دبیری ، محمد مجدی ، بهمن بهرام نژاد   صص ۱۳-۲۴
 چکیده   مشاهده متن    [PDF 406KB]
  

 ارزیابی تنش خشکی بر عملکرد دانه و صفات کیفی سه جمعیت گیاه دارویی بالنگو (Lallemantia royleana Benth.)
فاطمه پیرجلیلی ، حشمت امیدی   صص ۲۵-۳۸
 چکیده   مشاهده متن    [PDF 256KB]
  

 اثر بازدارندگی عصاره بلوط (Quercus brantii L.) بر نماتد ریشه گرهی (Meloidogyne javanica) در گیاه گوجه فرنگی
ثریا هاشمی ، محمد عبدالهی ، حبیب الله چاره گانی   صص ۳۹-۵۰
 چکیده   مشاهده متن    [PDF 558KB]
  

 اثر نیتروژن و فاصله بوته ها روی ویژگی های فنولوژیک، ریخت شناسی و عملکرد میوه کدوی تخم کاغذی (Cucurbita pepo L.)
امیر صادقی بختوری ، حمید محمدی ، بهمن پاسبان اسلام   صص ۵۱-۶۱
 چکیده   مشاهده متن    [PDF 214KB]
  

 بررسی ترکیب های شیمیایی و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دو گونه ماکروجلبکی سبز Ulva intestinalis و Ulva linza در خلیج فارس
کیانا پیریان ، خسرو پیری ، جلوه سهرابی پور ، سعید تمدمی جهرمی ، رضا ربیعی   صص ۶۲-۷۲
 چکیده   مشاهده متن    [PDF 220KB]
  

 تقویت تولید تاکسول در کشت سوسپانسیون سلولی فندق (Corylus avellana L.) از طریق ترکیب محرک و پیش ماده
رقیه حضرتی جهان ، ناصر زارع ، سارا دژستان ، پریسا شیخ زاده مصدق   صص ۷۳-۸۹
 چکیده   مشاهده متن    [PDF 561KB]
  

 تاثیر سویه های مختلف اگروباکتریوم بر القای ریشه های موئین و میزان فنل و پلی ساکارید کل در گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea purpurea (L.) Moench)
مریم نوری ، شاهرخ قرنجیک ، اکبر صفی پور افشار ، فاطمه سعید نعمت پور   صص ۹۰-۱۰۲
 چکیده   مشاهده متن    [PDF 305KB]
  

 بررسی تاثیر نوع ریزنمونه و تنظیم کننده های رشد بر کالوس زایی، باززایی غیرمستقیم ساقه چه و ریشه زایی گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea angustifolia DC.)
سمانه خلیلی ، احمد معینی ، محمد عبدلی   صص ۱۰۳-۱۱۱
 چکیده   مشاهده متن    [PDF 240KB]
  

 تاثیر کودهای زیستی بر میزان و عملکرد اسانس و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی گیاه نعناع (Mentha spicata L.) در شرایط کم آبیاری
اختر زند ، حسین آرویی ، محمدرضا چائی چی ، سید حسین نعمتی   صص ۱۱۲-۱۲۵
 چکیده   مشاهده متن    [PDF 303KB]
  

 بررسی اثر تاریخ کاشت و کود شیمیایی بر خصوصیات کمی و کیفی گیاه و بنیه بذر بالنگو شیرازی (Lallemantia royleana Benth.)
طاهره کریمی جلیله وندی ، سعیده ملکی فراهانی ، علیرضا رضازاده   صص ۱۲۶-۱۳۸
 چکیده   مشاهده متن    [PDF 267KB]
  

 ترکیب های شیمیایی اسانس پونه سای اشترانکوهی (Nepeta elymaitica Bornm.)
شهلا احمدی ، مهدی میرزا ، فاطمه عسکری   صص ۱۳۹-۱۴۷
 چکیده   مشاهده متن    [PDF 182KB]
  

 اثر غلظت های مختلف IBA و IAA بر ریشه زایی قلمه های آویشن کوهی (Thymus kotschyanus Boiss.)
فرزانه بهادری ، ابراهیم شریفی عاشور آبادی   صص ۱۴۸-۱۵۶
 چکیده   مشاهده متن    [PDF 192KB]
  

 بررسی و مقایسه فنول ها و فلاوونوئیدها درگیاه و کالوس درمنه کوهی (Artemisia aucheri Boiss.) در برابر محرک های نوری و اشعه UV در کشت آزمایشگاهی (In Vivo)
زهره بختیاری ، غلامرضا اصغری ، شکوفه انتشاری ، نگین مهدی نژاد   صص ۱۵۷-۱۶۷
 چکیده   مشاهده متن    [PDF 289KB]
  

 بررسی تنوع اکولوژیک، مورفولوژیک و ترکیب های اسید چرب گیاه کتان سفید (Linum album Ky. ex Boiss.)
وحیده ناظری ، رضا کیانی ، کرامت الله رضایی ، رمضان کلوندی   صص ۱۶۸-۱۸۴
 چکیده   مشاهده متن    [PDF 356KB]