با استعانت از خداوند متعال، کتاب “گیاهان دارویی” از مجموعه کتاب های راهنمای کاربردی با ترجمه و گردآوری آقای دکتر جلال عباسیان و ویراستاری علمی آقای دکتر محمّدتقی عبادی توسط انتشارات مهرسا منتشر گردید. این کتاب بدلیل متن روان، تصاویر رنگی و زیبا، تعیین دوز مصرف و بیان احتیاطات و نحوه آماده سازی گیاهان دارویی در نوع خود منحصربفرد است و می تواند به عنوان یک منبع مناسب جهت استفاده صحیح و علمی از گیاهان دارویی مورد استفاده قرار گیرد.

جهت تهیه این کتاب می توانید با انتشارات مهرسا تماس حاصل فرمایید. آدرس: تهران. میدان انقلاب. خیابان کارگر جنوبی. نرسیده به تقاطع خیابان جمهوری. کوچه صابر. پلاک یک. واحد یک. کدپستی:۱۳۱۴۹۳۳۷۸۱
تلفن: ۰۲۱۶۶۴۸۱۹۸۹ (مدیر تولید: سرکار خانم سحر گرشاسبی)

 

نمونه ای از صفحات کتاب:

کتاب راهنمای کاربردی گیاهان دارویی جلال عباسیان محمدتقی عبادی

کتاب راهنمای کاربردی گیاهان دارویی جلال عباسیان محمدتقی عبادی

کتاب راهنمای کاربردی گیاهان دارویی جلال عباسیان محمدتقی عبادی

فهرست مطالب کتاب:

مقدمه

فصل ۱: طب گیاهی چیست؟

فصل ۲: سلامت و کیفیت داروهای گیاهی

فصل ۳: گیاهان دارویی

اِسپیره

اِستِـویا

اِسفَرزه

اُسطوخودوس

اسفناج

اِطریفِل (شبدر باتلاقی)

اَفسَنطین

انار

آنغوزه

آنیسون

آقْطی (پَلهَـم)

انـگور

انگور فرنـگی سیاه (گالِش انگور)

اوکالیپتوس

آویشن شیرازی

آویشـن معمولی (آویشن باغی)

باباآدم

بادرَنجبـویه

بابـونه ی آلمانی

بارهَـنگ

باریجه

بِرِنجاسْف

بَنگدانه (بذرُالبنج)

بَزرَک (کتان)

به لیمــو

بنفشه ی سـه رنگ

بـومـادران

بید سفـید

پاپایا (خربزه ی درختی)

پاخَـری (علف سرفه)

پنـج انگشت (فلفل بری)

پنیرباد

پنیرک

ترخون

تُرشـک

تَمـر هندی

تنباکوی کوهـی

تمشـک

تنباکوی هندی (لوبِلیا)

جِنتیان، ژانسین (گل سپاس)

جعفـری

جــو دوسر (یولاف)

جینسِنگ

جینکو (ژینکو)

چـای

چای چوپان

خاکشیر

خارخاسک

ختمی

دارواش

دارچـین

درخت توس (غان)

درخت چـِریش

درخت عَنّاب

دِرمَنه ی تُرکی

رازک

دُم شیـر

ذرت (کاکل ذرت)

رازیانه

رزماری

رُوناس

ریـحان

ریشه طلایی

ریوَند چینی

زالزالک (وَلیک)

زردچـوبه

زرشک

زنجبیل (زنجفیل)

زنجبیل شامی

زِنیان (خرددانه)

زیره ی سبز

زیره ی سیاه ایرانی (زیره ی کرمانی)

زیتون

زیرفون (نمدار)

زیره ی سیاه اروپایی

سَرخارگُل

سـرو آمریکایی (نوش آمریکایی)

سُماق

سَنـا

سُنبُل ختـایی

سُنبُل الطیـب

سویا

سیاهدانه

سیر

شاه بلوط هندی

شاهپَسَـند

شاهی (تَرتیزَک)

شَبدَر چمنی (شبدر قرمز)

شنبلیله

شِنگ

شیرین بیان

صبر زرد (آلوئه ورا)

عَشَقه

علف چشمه (بولاغ اوتی)

فلفل قرمز

قارچ شیتاکه

قاشُـقَک آبی

قاصـدک (گل قاصد)

قَـرِه قاط

قهـوه

کاسنی

کاکائو

کدوی تخـمه کاغذی

کرفـس

کَلپوره (مریم نخودی)

کَوَر (کَبَر)

کَندَل (کُما)

کَنگَر فرنگی (آرتیشو)

کوهوش سیاه

گَزَنه

گشنیز

گل برف (موکه)

گل ساعتی

گل راعـی (علف چای، هوفاریقون)

گل صـدتومانی

گل گاو زبان اروپایی

گل گاو زبان ایرانی

گل محمدی (گل رز)

گل مغـربی

گلرنگ

گندمک (دانه ی قناری)

گوش خر (هُماوَر)

گَوَن کتیـرایی

لیمـوترش

ماریتیغال (خارمریم)

مُخَلَّصه (تَنسی)، (بابونه‏ی چشم گاوی)

مَرزَنجـوش بستانی، مرزنجوش

مریمگلی

میخـک درختی

ناروَن (ناروَن لغزان)

نخل اره ای

نعناع فلفلی

هامامِلیس (اِنجیلی)

هـِل

همیشه بهار

هندوانه ی ابوجهل

یونـجه (آلفا آلفا)

فصل ۴: بیماری های رایج