به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از مستند ویژه سومین جشنواره و نمایشگاه گیاهان دارویی، فرآورده های طبیعی و طب سنتی ایران، دو شرکت نوآوری های غذایی (TOP FoodLab) و فیتونکست (Phytonext) در یک پروژه مشترک تحقیقاتی به دانش تولید صنعتی نگهدارنده های مواد غذایی بر پایه ترکیبات طبیعی دست یافته اند که می توانند جایگزین مناسبی برای بنزوئیک اسید (Benzoic acid) و سوربیک اسید (Sorbic acid) باشند. بر اساس اطلاعات منتشر شده در رابطه با این پروژه، استخراج با دی اکسید کربن فوق بحرانی (supercritical CO۲ extraction) پایه و اساس این پروژه است و استخراج نگهدارنده های طبیعی از منابع گیاهی با استفاده از حلال های غیرسمی و سازگار با محیط زیست انجام خواهد شد. مزیت ویژه نگهدارنده های بدست آمده از این روش، قابلیت استفاده از آنها در محیط های غیراسیدی است. همچنین این نگهدارنده ها برخلاف نگهدارنده های شیمیایی، سبب ایجاد آلرژی در درازمدت نمی شوند.


اردوهای گیاهشناسی، کلاس طب سنتی، آموزش گیاهان دارویی در: ((آموزشگاه جوانه سبز))