به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی، چند سالی است که ایده تولید شکلات های دارویی مطرح شده و اکنون این خبر خوب برای کسانی که پس از خوردن شکلات احساس گناه می کردند،به واقعیت انجامیده است.

 که اکثر شکلاتهای موجود در بازار دارای حدود ۷۰ درصد چربی و شکر هستند، شکلات تولید شده توسط یک شرکت آمریکایی دارای تنها ۳۵ درصد چربی و شکر موجود است و درکنار آن گیاهان دارویی بدست آمده از “بولیوی” و “پرو” کمی عصاره گیاه کاکائو که تلخی شکلات خالص را از بین می برد هم استفاده شده است.

هدف بلندمدت این شرکت تولید شکلات با ۱۰ درصد چربی و شکر است زیرا وجود این دو، بیشتر خاصیت دارویی آن را می گیرد.

این محصول تا چند ماه دیگر در فروشگاه های آمریکا در اختیار مردم قرار می گیرد تا به توزیع جهانی برسد و معرفی آن در گردهمایی جهانی شکلات در لندن، هفته گذشته انجام شد.