پیاز سبزی خوش خوراکی ست که بسیاری از افراد به دلیل بوی بد دهان که پس از مصرف آن ایجاد می شود از خوردن آن امتناع می ورزند اما در مقابل افرادی هستند که علاقمند به مصرف پیاز بوده و همچنان در کنار وعده غذایی روزانه خود  آن را جای می دهند. این دست افراد با مصرف پیاز خام بدن خود را از برخی عفونت ها در امان قرار می دهند.

پیازقرمز

حمید عبدی متخصص تغذیه، توضیح می دهد که پیاز یکی از مهم ترین سبزی‌جاتی است که خاصیت ضد عفونی‌کنندگی دارد و برای کسانی که اشتهای کمی دارند با خوردن پیاز میل به غذا را در آن‌ها افزایش می‌یابد و به خاطر داشتن قند پایین در رژیم‌های غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

باید توجه داشت که پیاز قرمز، خاصیت ضد سرطانی دارد و برای درمان سرماخوردگی و بیماری‌های مفصلی استفاده می‌کنند.مصرف خام پیاز اثرات مثبتی بر حفظ سلامتی شما دارد.