پژوهشگران علوم پزشکی  دانشگاه ایالت پنسیلوانیا نشان داده اند که ترکیب EGCG موجود در چای سبز، سلول های سرطان دهان را نابود می کند و به سلول های سالم هیچ آسیبی وارد نمی کند . ترکیب EGCG با غیر فعال کردن میتوکندری سلول های سرطانی، باعث نابودی این سلول ها می گردد.

همچنین چای سبز باعث افزایش تراکم استخوان می شود.

در حالیکه پوکی استخوان، عمده ترین نگرانی سازمان بهداشت جهانی است. پلی فنل موجود در چای سبز، باعث استحکام استخوان می شود و از بروز پوکی استخوان جلوگیری می کند. علاوه بر این، چای باعث تقویت عملکرد عضلات و کاهش التهاب می شود. چای سبز یکی از مهمترین عوامل ترمیم و بازسازی استخوان است.

برخی از فواید دیگر چای سبز عبارتند از :

پلی فنول موجود در برگ چای سبز باعث کاهش وزن می شود .

پلی فنول ها از بروز سرطان پروستات جلوگیری می کند.

چای سبز معمولی باعث سلامت قلب و کاهش فشار خون می شود. چای باعث اتساع رگ های خونی می شود و به این ترتیب فشار خون کاهش می یابد.

نتایج این تحقیقات در نشریه Molecular Nutrition and Food Research منتشر شده است.