به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران، پس از رونمایی از کیک بدون قند تولید شده از شیرین‏‌کننده طبیعی گیاه “استویا” در یزد با حضور وزیر بهداشت، این بار متخصصان غذا و دارو با همکاری یکی از تولیدکنندگان شیرینی یزد، از شیرینی‎‎های تولید شده از “مالتو دکسترین” با حضور “رسول دیناروند” معاون غذا و داروی وزارت بهداشت رونمایی کردند.

در این مراسم که امروز در حاشیه یازدهمین گردهمایی مدیران نظارت بر موادغذایی کشور در یزد برگزار شد، محمدحسین مصدق، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: در تولید این محصول با بهره‎‎گیری از این شیرین‌‎کننده تا یک هشتم از مصرف شکر جلوگیری شده و مصرف آن برای بیماران قندی و حتی کسانی که می‎‎خواهند به این عارضه دچار نشوند، مناسب است.

به گفته وی، قریب یک سال روی تولید این شیرینی که توسط یکی از تولید‏‏کنندگان یزدی انجام شده است، تحقیق صورت گرفته است.