به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی و ترکیبات طبیعی به نقل از واد مرکزی خبر رئیس اداره بهره برداری اداره کل منابع طبیعی وآبخیزداری استان اصفهان امروز مساحت قابل برداشت محصول آنغوزه را در این استان۹۰ هزار هکتار اعلام کرد و گفت : متأسفانه به علت نبود صنایع فرآوری این گیاه در استان و کشور، تمام تولیدات آنغوزه استان اصفهان به کشور هند صادر می شود .

از هر بوته گیاه آنغوزه ۲۰ تا ۳۰ گرم شیره و ریشه بدست می آید. 

مهندس میرطالبی با بیان اینکه هر کیلوگرم آنغوزه به قیمت ۱۲۰ هزار تومان خرید و فروش می شود افزود : باتوجه به این قیمت،ارزش آنغوزه تولیدی امسال استان اصفهان سه میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال است .

ایشان در ادامه گفت: شهرستانهای نائین و خوربیابانک بیشترین رویشگاههای طبیعی این گیاه دارویی هستند.

لازم به ذکر است که گیاه آنغوزه سالی یکبار دراستان اصفهان برداشت می شود که زمان برداشت آن از تابستان تا اواخرمهر است.

از شیره گیاه آنغوزه دهها نوع ماده دارویی برای درمان بیماریهایی همچون تشنج ، فلج رعشه ، سستی ، دستگاه تنفس ، اسپاسم حنجره ، دستگاه هضم ، آسم ، رفع یبوست ، سیاه سرفه ، لارنژیت و هیستری بدست می آید.

بر اساس آمار، سالانه حدود ۳۰ تن شیره گیاه آنغوزه از ایران به خارج ازکشور صادر می شود.