دارچین

دارچین

دارچین

اسم علمی: Cinamomum verum مترادف: Cinamomum zeylanicum

اسم انگلیسی: Cinnamon

دارچین یک ادویه قدیمی است که قسمت داخلی پوست آن طعم گرم دلپذیری را بر روی زبان ایجاد می کند. تحقیقات اخیر نشان داده اند که دارچین می تواند همراه با انسولین به تنظیم سطح قند خون کمک کند.

کاربردهای درمانی

قسمت های قابل استفاده: اسانس، قسمت دخلی پوست درخت

اثرات مهم: ضدمیکروب، معطر، قابض، محرک ملایم، برطرف کننده نفخ و گاز معده

ناراحتی های گوارشی و سرماخوردگی: اثر محرک و گرم دارچین آن را به دارویی مناسب برای نارسایی های گوارشی تبدیل کرده است. از دارچین می توان به صورت دم کرده برای تسکین گاز و نفخ معده، تهوع، سوء هاضمه و همچنین برای بهبود سریع عفونتهای دستگاه گوارشی استفاده نمود.

دارچین اثر متوسط ضدباکتری و ضد قارچی نیز دارد و بر علیه باکتری مولد زخم معده (Helicobacter pylori) عمل می کند. دارچین در بیماریهایی نظیر سرفه، سرماخوردگی و عفونت سینه مخصوصا در کودکان داروی مناسبی است که می توان بدون نگرانی آنرا استفاده کرد.

سایر کاربردها: یکی از خواص دارچین که اغلب نادیده گرفته می شود، قدرت آن در تحریک گردش خون در دستها و پاها است که می تواند به خوبی به افرادی که مشکلات ضعف گردش خون دارند کمک کند. همچنین می توان برای کنترل سطح قند خون، هر شب به طور منظم یک قاشق چای خوری پودر دارچین را مصرف نمود.