به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از رویداد سید علی امیری  در زرند اظهار داشت: سه هکتار از مزارع شهرستان زرند زیر کشت گل‌گاوزبان قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود در هر هکتار ۸۰۰ کیلوگرم محصول برداشت شود. وی با بیان اینکه بیشترین سطح زیرکشت گل‌گاوزبان در دهستان جرجافک است، عنوان کرد: طی برداشت یک ماهه گل‌گاوزبان، ۳۰۰ نفر روز اشتغالزایی می‌‌شود.

گفتنی است، دم‌کرده گل‌‌‌گاوزبان برای درمان سرماخوردگی همراه با تب، تسکین سرفه، از بین بردن ورم حفره‌های بینی، گرفتگی صدا، تنگی نفس، درد گلو و درمان ناراحتی‌های مجاری تنفسی بسیار مفید است.

برای تهیه این دم‌کرده ۱۵ گرم از برگ و مقداری گل این گیاه را داخل آب جوش ریخته و بگذارید دم بکشد، این جوشانده را بعد از هر وعده غذایی با کمی قند و شکر نوش ‌جان کنید.

 

کلیدواژه ها :