به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از بولتن نیوز، مطالعات پژوهشگران امریکایی نشان می‎دهد کشمش از تکثیر باکتری‎های موجود در دهان که موجب پوسیدگی دندان‎ها و التهاب لثه می‎شوند، پیشگیری می‎کند. 

 در تحقیق اخیر مشخص شد که برخی ترکیبات شیمیایی گیاهی (فیتوکمیکال‌) موجود در کشمش بر علیه این باکتری‎ها عمل کرده و تکثیر آنها را مهار می‎کنند. 

 همان طور که می‎دانید قندها و مواد غذایی شیرین موجب اسیدی شدن محیط دهان و پوسیدگی دندان می‎شوند. 

 اما این مطالعه ثابت کرد با وجود این که کشمش یک خوراکی شیرین و چسبنده است، می‎تواند از دندان‎ها و لثه محافظت کند.