به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایسنا، بهرام  فروزنده‌فر رییس بنیاد کنترل و پیشگیری از دیابت با اشاره به اینکه در کشور ما مصرف شیرینی بالاست، گفت: به جای استفاده از شکر صنعتی که ضرر بسیاری دارد باید از شیرین کننده‌های طبیعی استفاده شود و تمامی شیرینی فروشی‌ها را ملزم به ممنوعیت استفاده از شکر صنعتی کنند.

گیاهی به نام استویا در زمین‌های کشاورزی ما قابل کشت است که شیرین کننده و مفید است بنابراین باید شرایط را برای تولید و توسعه این گیاه فراهم کنند. 

 وی افزود: استفاده از غذای سالم و تغییر دادن سبک تغذیه می‌تواند از مبتلا شدن به این بیماری‌ها بکاهد و استفاده از غذای سالم به هیچ عنوان استفاده از غذای گران نیست. 

 


کلیدواژه ها : , ,