افشره خوراکی پونه سنبله ای

Spearmint oral drop TS

خوشبو کنندهو ضد عفونی کننده دهان و گلو، کمک به بهبود هیرسوتیسم (رفع موهای زائد در خانمها)

پونه سنبله ای(اسپرمینت) گیاهی معطر استو منشاء آن مدیترانه و جنـوب غرب آسیـا گزارش شده است. این گیاه آنتی اکسیدان، آنتی باکتریال، آنتی سپتیک و حشره کش بوده و به طور سنتی در درمان اختلالات گوارشی مانند اسپاسم، نفخ، درد معده و همچنین سینوزیت مورد استفاده قرار می گیرد. پونه سنبله ای آرام بخش بوده و سبب افزایـش مدت زمان خواب می شود. تحقـیقات اخـیر نشـان می دهد که مصرف خوراکی اسـپرمینت “Mentha spicata” برای بهبود “هیرسوتیـسم”(رشد موهای زائد در خانمها) بسیار موثر است.

  • موارد مصرف

·        خوشبو کنندهو ضد عفونی کننده دهان و گلو

·        هیرسوتیسم (رفع موهای زائد در خانمها)

  • مکانیسم اثر
  • خوشبو کننده و ضد عفونی کننده دهان و گلو

این فرآورده خاصیت آنتی سپتیک (ضد عفونی کنندگی)و آنتی باکتریال داشته و می تواند از رشد باکتری ها در دهان جلوگیری نماید. همچنین به دلیل معطر بودن سبب بوی خوش دهان می گردد.

  • هیرسوتیسم (رفع موهای زائد در خانمها)

مصرف افشره پونه سنبله ای سبب کاهش سطح تستوسترون آزاد در خون شده و بدین وسیله از رشد موهای زائد جلوگیری می نماید.

  • مقدار و نحوه مصرف

·        بعد از غذا ۳ تا ۵ قطره در نصف لیوان آب یا شربت حل کرده و میل نمایید.

·        در صورتی که خواص خوشبو کنندگی و یا ضد عفونی کنندگی دهان و گلو مورد نظر باشد، بهتر است قبل از بلع، به مدت یک دقیقه در دهان و گلو گردانده و سپس میل نمایید.

  • نکات قابل توصیه

·        از آنجائیکه تولید هر کیلوگرم اسانس طبیعی مستلزم فرآوری چند صد کیلوگرم گیاه دارویی می باشد، از این رو روغن بدست آمده (افشره) بسیار غلیظ و معطر است و مصرف تنها چند قطره از آن می تواند به حفظ و ارتقاء سلامتی شما کمک نماید، ولی در صورت تمایل می توانید مطابق ذائقه خود و به دفعات میل نمایید.

·        قرار دادن این فرآورده در محیط سرد خروج افشره را کند خواهد کرد، لذا برای برگرداندن به حالت اولیه مجدداً افشره را در محیط گرم قرار دهید.

·        دور از دسترس کودکان نگهداری شود.

  • شرایط نگهداری

در جای خشک و تاریک و در دمای محیط (کمتر از ۲۵ درجه سانتی گراد) نگهداری شود.

 

منابع

۱-Kratchanova, M., Denev, P., Milan, C., Lojek, A., Mihailov, A., 2010. Evaluation of antioxidant activity of medicinal plants containing polyphenol compounds Comparison of two extraction system. The Journal of the biochemical society and of the committee of biochemistry and biophysics polish academy of sciences. 229–۲۳۴.

۲-Murray, L., Lagow,B., 2004. PDR for Herbal Medicines, 3rd ed. Montvale, NJ: Thomson PDR.758-75