کتاب تولید و فرآوری گیاهان دارویی - جلد دوم

عنوان کتاب: تولید و فرآوری گیاهان دارویی – جلد دوم
مولف: مرحوم دکتر رضا امیدبیگی
ناشر: به نشر (انتشارات آستان قدس رضوی)
تاریخ چاپ: ۱۳۸۴ (چاپ اول، با بازنگری کامل)
تعداد صفحات: ۴۳۸ صفحه

فهرست مطالب
فصل اول: ارگوت (سیخک جو)
فصل دوم: خشخاش
فصل سوم: رازیانه، گشنیز، گلپر، باریجه، زیره سیاه، زیره سیاه ایرانی، آنغوزه
فصل چهارم: خردل
فصل پنجم: پروانش صغیر، آنسونیا، پروانش
فصل ششم: سداب، گونه های مرکبات
فصل هفتم: نعناع، کلیاتی در مورد گونه های مختلف نعناع، بادرشبو، مرزه، مرزنجوش، مرزنجوش بستانی، مریم گلی، مریم گلی کبیر، گل مکزیکی (آق اوستا)،
فصل هشتم: تاتوره، بنگ دانه، شابیزک، تاجریزی دارویی
فصل نهم: علف لیمو
فصل دهم: ترخون، افسنطین، خار مقدس، همیشه بهار، گلرنگ، بومادران، ماریتیغال، لوزارنگ
فصل یازدهم: عناب، سیاه توسه
فصل دوازدهم (سایر گونه ها): نمدار، درخت پیرو، آقطی سیاه، پامچال، آدونیس، گل برفی، گالگا، اسفرزه