کیوی یکی از محبوب ترین میوه های جهان با طعم خوب و ماندگاری طولانی است. این میوه منبع عالی ویتامین های A، E، C و سرشار از فیبر غذایی است. کیوی دو برابر پرتقال، ۳برابر انبه، ۱۱ برابر موز و ۱۶برابر سیب ویتامین C دارد. این میوه کم چربی و کم شکر، بدون کلسترول است.

به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی به نقل از سایت «هلث نیوز»، این میوه مانع از جهش پیداکردن ژن های دخیل در آغاز روند سرطان می شود.

عصاره این میوه از بروز سرطان پوست به نام ملانوما پیشگیری می کند.
لوتئین موجود در این میوه از بروز سرطان ریه و پروستات پیشگیری می کند.

کاروتینوئید لوتئین موجود در کیوی، با بی اثرکردن اشعه ماورای بنفش خورشید و خنثی سازی رادیکال های آزاد شبکیه چشم، باعث تقویت بینایی می شود.
آنژیم های این میوه برای بیماران مبتلا به آرتریت، کمردرد در قسمت تحتانی، درد لگن، سیاتیک و… مفید است.

در صورت ابتلا به التهاب عضله و مفصل، به طور منظم کیوی مصرف کنید.
مصرف منظم کیوی، باعث کاهش خطر لخته شدن خون و سکته می شود.

با افزایش میزان جذب آهن، مانع از بروز بیماری کم خونی می شود.

 


کلیدواژه ها : ,