دکتر محمد فصیحی‌دستجردی مدرس طب ایرانی اسلامی ،درباره خرمالو خواص آن چنین گفت: خرمالو، میوه‌ای است که از نظر طب سنتی، نوع رسیده آن مزاج تقریبا معتدل و تری دارد و در مناطق گرمسیر رویش دارد. علاوه بر این، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در این میوه منجر به سم‌زدایی بدن می‌شود.

خرمالو

خرمالو

ویتامین E موجود در خرمالو منجر به خنثی شدن رادیکال آزاد و سم‌زدایی از بدن می‌شود. علاوه بر این، خرمالو، حاوی ویتامین E و همچنین ویتامین A و کاروتن بالایی است که به طراوت پوست و تقویت بینایی کمک می‌کند و به دلیل مزاج معتدل و تری که دارد، تقویت‌کننده معده است.
همانطور که گفته شد ،خرمالو سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و همچنین مقدار قابل توجهی ویتامین‌های B1، B2، B3 و ویتامین C است. این میوه همچنین مواد معدنی مختلف مورد نیاز بدن را مانند کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیم و پتاسیم دارد و مصرف آن به خاطر این خواص در رشد و نمو کودکان بسیار موثر است .
این مدرس طب ایرانی اسلامی همچنین یادآور شد که خرمالو میوه‌ای کاملا اشتهاآور است.توصیه می‌شود که نوع گس این میوه به‌هیچ‌وجه مصرف نشود چون منجر به بروز مشکلات گوارشی می‌شود و می‌تواند ناراحتی در معده ایجاد کند. ضمن اینکه زیاده‌روی در مصرف خرمالو نیز باعث اسهال می‌شود.