نتایج یک پژوهش آمریکایی که در کنفرانس بیولوژی ارائه شده است نشان می‌دهد داشتن یک رژیم غذایی حاوی آلو خشک باعث ایجاد تغییراتی در متابولیسم شده و خطر ابتلا به سرطان کولون را کاهش می‌دهد.

آلو خشک

آلو خشک

محققان دانشگاه بوستون و دانشگاه کالیفرنیای شمالی ایالات آمریکا در این باره  مطالعاتی انجام داده و به این نتیجه رسیدند که رژیم غذایی می‌تواند باعث تغییر متابولیسم و ترکیبات میکروبیوتا (مجموعه‌ی میکروب‌های موجود در کولون و لوله‌ی گوارش) شود.

در این تحقیق نتایج بر روی موش‌هایی که آلوخشک مصرف کرده‌اند نشان داد که باکتری‌های مفید بیشتری در روده‌ها و دیورتیکول‌های غیرعادی کمتری  در این موش ها دیده می شود.

دیورتیکول‌ها معمولاً در مواقع ضایعات پیش سرطانی دیده می‌شوند. به عقیده‌ی محققان این دو پدیده یعنی باکتری‌های مفید بیشتر و دیورتیکول‌های کمتر باعث محافظت بیشتر از کولون و کاهش خطر ابتلا به سرطان کولون می‌شود.

با توجه به نتایج توصیه می شود که آلو خشک را در برنامه ی غذایی آورده و میوه و سبزیجات بیشتری مصرف کنید تا روده های سالم تری داشته باشید.