به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از اخبار شرکت آلما (Allma)، این شرکت پرتغالی بتازگی نسل جدیدی از عصاره های جلبک کلورلا (Chlorella vulgaris) را به جامعه جهانی معرفی نموده است که کاملا در آب محلول بوده و سرشار از اسیدهای آمینه، ویتامین های آ و ب، آهن، کلسیم، لوتئین و زآزانتین می باشد. ویژگی دیگر این عصاره، کاهش معنی دار طعم دریا در آن است که در اکثر عصاره های حاصل شده از جلبک ها به عنوان یک صفت منفی مشاهده می شود. عصاره ی مذکور به عنوان یک مکمل غذایی جهت افزودن به لبنیات، نوشابه ها و مکمل های غذایی ویژه گیاهخواران کاربرد دارد و به گفته ی کارشناسان تغذیه، جهش بزرگی در صنعت غذاداروها ایجاد خواهد کرد.
جهت مطالعه ی متن اصلی خبر، اینجا کلیک کنید.