زراعت گیاهان ادویه ای.

زراعت گیاهان ادویه ای
تالیف: دکتر جهانفر دانشیان، مهندس محمد مهدی امیری خوریه و دکتر امین مرادی اقدم
ناشر: انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی
چاپ اول: ۱۳۹۴
تعداد صفحات: ۲۷۶ صفحه – تمام رنگی
قیمت: ۲۲۰۰۰ تومان

.

مقدمه
تاریخچه استفاده از ادویه ها، تاریخچه ای از غم ها و شادی ها است؛ حفاری های باستان شناسان نشان می‌دهد که انسان ما قبل تاریخ، برگ گیاهان را برای افزایش طعم غذاها مورد استفاده قرار می‌داده‌اند؛ مصرف و تولید ادویه‌ها درتمدن های باستانی چین، هند، یونان، مصر و روم نقش مهمی بازی کرده است؛ در کتاب پیش روی شما عزیزان ابتدا به بررسی تاریخچه هر ادویه به شکل مجزا پرداخته و شیوه تولید و نکات درمانی و تغذیه ای را مورد بررسی قرار داده ایم؛ در این کتاب بیش از چهل گیاه ادویه ای و دارویی مورد بررسی دقیق کارشناسان قرار گرفته و سعی شده است تا با استفاده از آخرین مطالعات و تحقیقات بین المللی این گیاهان مفید مورد بررسی دقیق قرار گیرند.

 .

فهرست مطالب:

سخن اول
تیره چتریان
انجدان رومی
انیسون
شوید
کرفس
رازیانه
زنیان
زیره سبز
زیره سیاه
گشنیز
گلپر
تیره گل ستاره ای ها
ترخون
تیره سماق
سماق
تیره سیر
سیر
موسیر
تیره زرشک
زرشک
تیره برگ بوییان
برگ بو
دارچین
به لیمو
تیره شاهپسند
تیره موردیان
جوز هندی
میخک
تیره ارکیده
وانیل
تیره زنبق
زعفران
آویشن
تیره نعناعیان
بذر ریحان
پونه
زردچوبه
تیره زنجبیل
زنجبیل
هل
فلفل سیاه
تیره فلفل
تیره سیب زمینی
فلفل قرمز
شنبلیله
زیر تیره پروانه آسا
تیره کنجد
کنجد
لیموعمانی
تیره مرکبات
تمرهندی
زیر تیره گل ارغوان
سیاه دانه
تیره آلاله
خردل
تیره شب بو
خردل بیابانی