به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از سایت بین المللی عطر و طعم، شرکت نستله اعلام کرده است تا پایان سال ۲۰۱۵ میلادی استفاده از طعم دهنده ها و رنگ های مصنوعی را متوقف کرده و تنها از ترکیبات طبیعی در محصولاتش استفاده خواهد کرد. بر اساس گزارش شعبه ی این شرکت در آمریکا، ۲۵۰ محصول و ۱۰ برند این شرکت در پایان سال جاری میلادی بدون طعم دهنده ها و رنگ های مصنوعی تولید خواهند شد و دلیل این رویکرد، تمایل مشتری ها به استفاده از شیرینی های طبیعی بر اساس نظرسنجی های شرکت نستله می باشد.