با این عرقیات کمتر به خونتان فشار بیاورید

سلامانه : عدم مصرف چربی، کلسترول و تری گلیسیرید( چربی‌های اشباع و غیر اشباع) موجب کاهش فشار خون می‌شود.


 فرهاد صبری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص مواد غذایی مفید و مضر برای فشار خون بالا گفت: از شایع ترین علل فشار خون بالا، بیماری‌های کلیوی و قلبی عروقی است که هر کدام از دیدگاه طب سنتی به عادت بد رژیم غذایی مربوط می‌شود.


وی ادامه داد: مصرف غذای چرب و مواد قندی می‌تواند تصلب شراین به همراه داشته باشد و عدم مصرف چربی، کلسترول و تری گلیسرید چربی‌های اشباع و غیر اشباع موجب کاهش فشار خون می‌شود.


وی تصریح کرد: سدیم و پتاسیم باید به اندازه مصرف شود چرا که خصوصا در افرادی که دچار مشکلات کلیوی هستند پتاسیم بالا می‌رود و چون دفع ادرار از کلیه صورت می‌گیرد سدیم در داخل خون نیز افزایش می‌یابد.


صبری با اشاره به مصرف برخی از عرقیجات برای کاهش فشار خون گفت: عرق کاسنی، عرق خارشتر و خارخاسک که البته بستگی به درصد بیماری فرد دارد می‌تواند مفید باشد.


این متخصص گفت: منیزیم یک عنصر بسیار خوب است که علاوه بر اینکه در بهبود فشار خون موثر است کمبود آن موجب بیماریهای اعصاب می‌شود.


وی در پایان به مصرف میوه‌های حاوی پتاسیم و منیزیم اشاره کرد و گفت: موز، پرتغال، توت فرنگی، هندوانه و خصوصا انبه در افرادی که دارای فشار خون بالا هستند البته تحت نظر پزشک و اندازه‌گیری دقیقی توصیه می‌شود.