رئیس بخش تحقیقات منابع طبیعی استان اصفهان گفت: در پژوهشی ۹ ساله روی ۵۰ نوع ژنوتیپ بابونه در مرکز تحقیقات،۳ نوع ژنوتیپ اصفهانی ِزابلی و شیرازی انتخاب شد که پس از نشاء کاری عملکرد آن درمقایسه با رقم های دیگر ۲۰۰ کیلو افزایش یافت.

 زینلی افزود: پیش ازاین ، بذر این گیاه کاشته می شد و هم اکنون با اجرای این طرح از نشاء کاشته شده بابونه درکرتهای آزمایشی با وسعت ۵۰۰ مترمربع پس از استقرار۱۲ دسی زیمنس شوری ،یک و نیم تن گل بابونه در مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی استان اصفهان برداشت شد.

رئیس بخش تحقیقات مرکز تحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی استان اصفهان افزود:این طرح با ۹۰ میلیون ریال هزینه اجرا شده است .

زینلی در ادامه گفت: این گیاه از اوایل اسفند کاشته می شود و بهار برداشت می شود.

وی مبارزه آسان با علفهای هرز ،کاهش ۵ ماهه زمان کاشت و برداشت، زمان بندی و برداشت آسان با ماشین آلات را از مزایای این طرح بیان کرد.

بابونه گیاهی دائمی و کوچک، به ارتفاع حدود ۳۰ سانتیمتر، دارای بویی معطر است که درزمین های شنی می روید. 

یکی از مهمترین خواص بابونه درمان زخم و ورم معده، مقوی مغز، افزایش شیر مادران، درمان کننده سر درد و میگرن، خرد کننده سنگ مثانه، درمان چشم درد، تسکین دردهای عضلانی بی اشتهایی و کم خونی است.