علی زند مقدم اظهار کرد: این گیاه دارویی بی نظیر تنها در منطقه سمیرم و کرکس رشد و نمو دارد و در هیچ جای کشورمان مشاهده نشده است.
وی تاکید کرد: زرین گیاه از نظر خواص دارویی بی نظیر و فوق العاده است و همین خاصیت ها باعث شده سودجویان و برخی افراد محلی بویژه عشایر به تخریب و نابودی این نوع گیاهان بکر سرعت بدهند.
وی خاطر نشان کرد: این گیاه از گونه هایی با خواص دارویی از جمله کاهش تب، درد مفاصل و روماتیسم، تقویت حافظه، درمان بیماری ام اس، سریع کردن جریان خون، درمان سرگیجه، و زوزگوش وسردرد است و در مکان های سردسیر با ارتفاع دو هزار و ۳۰۰ تا سه هزار متر از سطح دریا و در مناطق سنگلاخی رشد می کند.
زند مقدم اضافه کرد: وجود ترکیبی به نام ˈزانتومیکرولˈ در برگهای زرین گیاه مسوول اصلی خاصیت ضد سرطانی این گیاه دارویی است.
مشاور طرح بین المللی حفاظت از سیمای حفاظتی زاگرس مرکزی تصریح کرد: مسوولان طرح تنوع زیستی زاگرس مرکزی به تازگی با وارد شدن به موضوع انقراض این گیاه دارویی سعی دارند از انقراض آن جلوگیری کنند
وی افزود: برای تقویت و تثبیت رشد زرین گیاه یکی از شرکت های تعاونی کشاورزی و زیست محیطی محلی سمیرم تولید و کاشت زرین گیاه در سطح زیر کشت مشخص را بر عهده گرفته است.
شهرستان سمیرم با قرار گرفتن در جوار دنا و زاگرس و دارا بودن۴۵۵ هزار هکتار عرصه ملی و ۳۳۰ هزار هکتار مراتع و جنگل های طبیعی از نوع خوب و متوسط در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان واقع است. ایرنا
https://medplant.ir/?p=14170
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
بهتر است ایشان اطلاعاتشان را در رابطه با رویشگاههای این گیاه تکمیل کنند
چه کسانی مسئول چه کارهایی شده اند!!!