آویشن کوهی:
به مدت ۱۰ روز ، روزانه ۶ قاشق چایخوری از آویشن کوهی را در ۳ لیوان آب آن قدر بجوشانید تا ۲ لیوان باقی بماند و سپس از صافی بگذرانید و هر گاه خواستید میل کنید.

انجیر:
روزانه به اندازه ۵ عدد میل کنید.

افسنطین ( ضد ترشح):

به مدت یک هفته روزانه ۲ قاشق افسنطین را در ۳ لیوان آب آن قدر بجوشانید تا ۲ لیوان باقی بماند ، سپس از صافی بگذرانید و از هر ۳ ساعت یک بار ۲ قاشق میل کنید

توجه: مصرف افسنطین برای بیماران عصبی و مبتلایان به خونریزی مضر می باشد.

انیسون ( لطیف کننده پوست):

روزانه ۲ قاشق انیسون را در ۴ لیوان آب آنقدر بجوشانید تا ۱ لیوان باقی بماند ، سپس از صافی بگذرانید و بعد از هر وعده عذا یک استکان بیاشامید.

ارنیکا :

به مدت ۳ روز ، ۲ قاشق ارنیکا را در ۱.۵ لیوان آب به مدت ۳ دقیقه بجوشانید و ۲۰ دقیقه دم بکشد ، سپس از صافی گذرانده و میل نمایید.
توجه: ارنیکا برای از ۵ سال به بالا مجاز می باشد و همچنین مصرف زیاد آن مضر می باشد.
باد آور :به مدت یک هفته ، روزانه ۳ قاشق را در ۲ لیوان آب آنقدر بجوشانید تا ۱.۵ لیوان باقی بماند ، سپس از صافی بگذرانید و میل کنید.

به :

نیم عدد در روز میل کنید.

بهمن :
به مدت ۳ روز ، روزانه ۲ قاشق را در ۲ لیوان آب آنقدر بجوشانید تا یک لیوان باقی بماند ، سپس از صافی بگذرانید و هر گاه خواستید میل کنید.

برگ بو :

مصرف مجاز برگ بو ۲ مثقال در ۲ روز می باشد ، بیش از اندازه استفراغ آور است.

بامیه :

در هفته یک عدد بامیه میل کنید.
توجه : بامیه یک خوراک طبیعی است که با بامیه های شیرینی متفاوت است.

جنطییانا :

به مدت ۱۰ روز ، روزانه یک قاشق را در ۳ لیوان آب آنقدر بجوشانید تا ۲ لیوان باقی بماند ، سپس از صافی بگذرانید و هر گاه خواستید میل کنید.

هزار چشم :

به مدت ۳ روز ، ۴ قاشق را در ۴ لیوان آب به مدت ۳ دقیقه بجوشانید و ۳۰ دقیقه بگذارید دم بکشد و بعد از صافی بگذرانید و میل کنید.
توجه : مصرف زیاد آن مضر و تشنج آور است.

زرشک :

به مدت ۲۰ روز ، روزانه ۳ قاشق میل کنید.

روغن زیتون :

روزانه ، ۲ قاشق از روغن آن را میل کنید.

کاهو :

روزانه ۱۰ بار میل کنید.

موز :
از هر ۳ روز ، یک عدد میل کنید.

نارگیل :

به مدت ۴ روز ، روزانه ۴ قاشق میل کنید.

سنبل الطیب:

به مدت ۷ روز ، روزانه یک قاشق را در ۳ لیوان آب به مدت ۳ دقیقه بجوشانید و حدود ۲۰ دقیقه بگذارید دم بکشد و سپس از صافی بگذرانید و بعد از هر وعده غذا یک استکان بیاشامید.

سماق :

همراه غذاهای گرم میل کنید.

سیب :

۲ عدد هنگام خواب میل کنید.

سیزاب :

به مدت ۱۰ روز ، روزانه یک چنگه را در ۴ لیوان آب به مدت ۳ دقیقه بجوشانید و ۳۰ دقیقه بگذارید دم بکشدو سپس از صافی بگذرانید و مثل آب بیاشامید.
عسل طبیعی:
روزانه یک قاشق چایخوری میل کنید.

سیر :

در هفته ۲ بار یک حبه سیر را بکوبید و در یک پیاله ماست مخلوز کنید و بعد از غذا میل کنید .
توجه: زیاده روی در مصرف برای خون ، چشم ، بواسیر ، و زنان باردار چندان خوب نیست.

ریواس :

یک قاشق ریواس را در ۱.۵ لیوان آب آنقدر بجوشانید تا یک لیوان باقی بماند و سپس از صافی گذرانده و بعد از غذای ظهر و شام یک استکان میل کنید.
توجه : زیاده روی در مصرف موجب قولنج ، سنگ کلیه ، مثانه ، و ضعف اعصاب می شود.

شوید :

از ۳ روز ، یک بار یک لیوان از عرق آن را میل کنید.

شنبلیله :

به مدت ۷ یا ۱۰ روز ، هر گاه خواستید میل کنید.

رطب :
روزانه یک عدد میل کنید.
گشنیز و پیاز و هلو و جعفری:
هر قدر خواستید میل کنید.

ترخون :
به مدت ۲۰ روز ، روزانه به اندازه ۲۵ گرم میل کنید
توجه : زیاده روی شهوت را کم و خون را تیره می کند.


کلیدواژه ها :