بررسی کم اشتهایی و درمان گیاهی آن و…

                                    اشتها و کم اشتهایى و درمان گیاهی آن

 

کم اشتهایی یکی از دغدغه های مهم خیلی از خانواده ها می باشد، در اینجا به شرح نمونه هایی از درمان گیاهی کم اشتهایی پرداخته می شود .

 تخم رازیانه با نقل بادیان و تخم زیره ی سبز و زیره ی سیاه، تشکیل چهار تخم گرم را مى دهند که اشتها آور است.

اگر دانه‌هاى انگور فرنگى را با چنگال در آورند و روى آن شکر بپاشند و صبح ناشتا آن را بخورند غذائى اشتها آور مى شود که ترشح آب دهان را باز کرده و عصیر معدى را نیز به مقدار فراوانى مترشح مى سازد.

اگر به دقت سیر را در دهان جویده و با بزاق دهان مخلوط کنیم بشدت اشتهاى ما را تحریک کرده و عمل هضم را آسان ساخته و ترشحات عصیر معدى را به کار مى اندازد.

تربچه ی قرمز نقلى داراى اسانس سولفوره است و داراى خواص اشتها آور قوى مى باشد. به همین جهت است که آن را در سالاد بعنوان پیش غذا مصرف مى کنند.

ولى چون ثقیل الهضم مى باشد اشخاصى که مبتلا به سو هاضمه هستند باید از خوردن آن خوددارى کنند.

اگر چند برش پیاز خام را در ابتداى غذا با سالاد بخوریم اشتهاى ما را تحریک خواهد کرد.

سیاه دانه و زیره سبز و سیاه زیره از هر کدام به مقدار مساوى تا ٣ روز، روزى سه مرتبه بجوشانید و براى هر مرتبه یک استکان میل نمایید میل به غذا زیاد مى شود.

نبات مصرى، نبات لاهور و نبات یزدى زرد را به مقدار مساوى بسائید و روزى سه مرتبه، هر مرتبه ٣ مثقال میل نمائید، اشتها باز مى شود.

کشمش سبز بدون دم را در آب خیس نموده صبح ناشتا میل کنید، روزى ۵۰  گرم تا سه روز بسیار نافع است.

بابونه شیرازى و آویشن شیرازى و تخم چمن از هر کدام یک مثقال بجوشانبد و با نبات میل نمایید نتیجه بخش است.

گز علفى، گز خوانسار را به مقدار مساوى بجوشانید و صاف نموده صبح ناشتا میل نمایید بسیار مفید است.

چغندر، ترخون، جعفرى، شاهى، کرفس، کلم، گوجه فرنگى، موسیر، هویج، گریپ فروت، سالاد کاهو، هر نوع کمپوت، تمشک، خربزه، زردآلو، پرتقال، لیمو و زعفران هر کدام را مى توانید به تنهایى براى افزایش اشتها میل کنید.




طبقه بندی:
درمان گیاهی
، 
طب سنتی
، 

برچسب ها:
اشتها،
کم اشتهایی،
درمان کم اشتهایی،
مواد غذایی اشتها آور،
اشتها آور،
درمان گیاهی کم اشتهایی،
گیاهان اشتها آور،
درمان گیاهی،
طب سنتی،