رازیانه و زنجبیل

 

بدون شک در آشپزخانه‌های شما نیز زنجبیل و رازیانه وجود دارد و در آشپزی برای معطر و خوش طعم کردن غذاهایتان از آن‌ها استفاده می‌کنید.

باید بدانید زنجبیل و رازیانه خواص درمانی و دارویی نیز دارند و برای تسکین خیلی از دردها موثر عمل می‌کنند.

در این مطلب کوتاه در مورد خواص گوارشی این دو گیاه صحبت می‌کنیم. اگر شما هم مشکل هضم غذا دارید این مطلب به دردتان می‌خورد.

 

برای رفع مشکل هضم غذا به مقداری زنجبیل، رازیانه، یک عدد ماهیتابه و کمی آب نیاز دارید.

 

رازیانه گیاهی است که برگ‌های آن خوراکی است و به غذاها عطر و طعم دلچسبی می‌دهد. اگر این گیاه را تازه به تازه مصرف کنید باعث خوشبو شدن دهان می‌شود. زمانی که این گیاه با زنجبیل همراه می‌شود خواص دارویی پیدا کرده و به هضم غذا کمک زیادی می‌کند.


برای این کار رازیانه و زنجبیلی که استفاده می‌کنید را بشویید. سپس آن‌ها را داخل ماهیتابه‌ی کوچک پر از آب قرار دهید. اجازه دهید به مدت حدود ده دقیقه در همین حالت بماند تا هر دو گیاه کاملاً خیس بخورند.

سپس زیر اجاق را روشن کنید و بگذارید به مدت یک ربع بجوشد.

سپس محلول به دست آمده را صاف کرده و داخل یک شیشه بریزید.

شما می‌توانید نیم ساعت قبل از غذا کمی از این محلول بنوشید. خواهید دید تأثیر زیادی در هضم غذا خواهد داشت.

 

ترجمه: فاطمه مهدی پور

بخش تغذیه و آشپزی تبیان


منبع: commentfaiton

 

مطالب مرتبط:

خواص ۷ دمنوش گیاهی

معرفی ۸ گیاه معطر و روش استفاده از آن‌ها

رفع یبوست با گیاهان دارویی

وقتی آشپزخانه مطب می‌شود!

۵ اکسیر شفابخش برای دستگاه گوارش

۷ گیاه ضدنفخ

۹ گیاه مفید برای سوء هاضمه

خوراکی های ضد زخم معده، نفخ و …

گیاهان مۆثر در سوء هاضمه

۱۰ درمان خانگی برای ۱۰ بیماری

کدام گیاه برای کدام بیماری؟

اطلاعاتی درباره دَم کرده های گیاهی

گشنیز؛ گیاهی مفید برای سوء هاضمه

درمان سردرد و دل درد با نعنا

درمان یبوست با برگ سنا

کاسنی؛ مقوی کبد و معده