به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی و ترکیبات طبیعی، نقـشـی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: برگ، گل و سرشاخه گلدار شاتَره ارزش دارویی دارند.

وی تصریح کرد: عرق شاتَره در مقایسه با دَمکرده آن خواص درمانی کمتری دارد، اما به دلیل دسترسی آسان‌تر از سوی کارشناسان مصرف آن توصیه می‌ شود.

نقشی ادامه داد: عرق شاتَره اشتهاآور بوده و به ترشح آنزیم های گوارشی کمک می کند.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: مزمزه شاتَره به جهت دارا بودن ویتامین C فراوان برای استحکام لثه‌ها مفید است.

وی اظهار داشت: غِرغِره جوشانده شاتَره برای برطرف کردن آفت، زخم‌های دهانی و التهاب زبان مفید خواهد بود.

نقشی تاکید کرد: ترکیب شدن عرق شاتَره با عرق کاسنی مضاعف شدن خواص این گیاه دارویی در پی دارد.


کلیدواژه ها : ,