به گزارش شبکه خبری گیاهان دارویی،‌ محسن پویان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طرح ” اثر بسته‌بندی و زمان انبارداری در دماهای مختلف نگهداری بر خواص کیفی میوه تازه عناب با اعتبار ۲۵۰ میلیون ریال در مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی خراسان جنوبی اجرا و به اتمام رسیده است.

وی افزود: با توجه به حساس بودن میوه‌ تازه عناب به شرایط محیطی و امکان رشد انواع قارچ و کپک بر روی آن‌ها، این دسته از محصولات در معرض آسیب جدی قرار دارند.مدیر مجتمع تحقیقاتی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی ادامه داد: از این رو استفاده از راهکارهایی برای به تأخیر انداختن فرآیند فساد میوه عناب و افزایش ماندگاری آن‌ها مورد توجه خاص واردکنندگان و صادرکنندگان قرار گرفته است.

پویان با بیان اینکه بسته‌بندی مناسب باید در برابر آلودگی، آسیب و کاهش بیش از حد رطوبت، محصول را حفظ کند، اظهار کرد: عدم شناخت کافی مردم از خواص غذایی و دارویی عناب و نبود صنایع بسته‌بندی عناب در خراسان جنوبی به عنوان قطب تولید عناب کشور، بازار فروش را با نوسان مواجه کرده است.

وی بیان کرد: بر همین اساس طرح پژوهشی ” اثر بسته بندی و زمان انبارداری در دماهای مختلف نگهداری بر خواص کیفی میوه تازه عناب ” با بودجه  ۲۵۰ میلیون ریال در مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی خراسان جنوبی اجرا شده است.مدیر مجتمع تحقیقاتی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی یادآور شد: این طرح با هدف یافتن راه‌حل نهایی برای بالا بردن افزایش ماندگاری عناب تازه انجام و به دست آوردهای مفیدی منتهی شد.