دانستنی ها

  • اثر دمای خشک کردن بر روی مواد مؤثره گیاهان دارویی

    دمای خشک کردن مهمترین عامل جهت حفظ اسانس در کرک های ترشحی است که به افزایش دما بسیار حساسند.

  • اهداف اصلاحی گیاهان دارویی

    در زراعت و باغبانی، یکی از هدف های مهم اصلاح نباتات، به دست آوردن محصولاتی است که از کارایی بالای مواد و عناصر غذایی (سرشاری ویتامین ها، مزه مناسب، رنگ مطلوب، پروتئین کافی و …) برخوردار باشند.

  • ارتقاء کیفیت تولید گیاهان دارویی و معطر

    رشد بازار جهانی گیاهان دارویی و معطر نه تنها سبب برداشت بی رویه و انقراض گونه های گیاهی در طبیعت شده است، بلکه سبب کاهش کیفیت و کمیت محصولات خام نیز گردیده، زیرا برداشت گیاهان در مراحل رویشی مختلف صورت می گیرد و سیستم مدیریتی نامناسبی وجود دارد.

  • مواد طبیعی گیاهی؛ جایگزین شکر

    همانطور که می‌دانید شکر برای سلامت روح و روان شما مضر است اما روش‌های دیگری برای راضی نگه داشتن افرادی که عاشق شیرینی هستند نیز وجود دارد.

  • ICT روشی برای بروز کردن اطلاعات و دانش کشاورزان

    کشاورزی نقش های متفاوتی در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه دارد. کشاورزی در کشورهای پیشرفته معمولاً در حفظ و نگهداری رسوم و سنت های جامعه نقش دارد. کشاورزان باتجربه به اطلاعات تکمیلی در مورد کشت و کار، فرآوری و بازاریابی گیاهان دارویی و معطر نیاز دارند. آنها بایستی به سمت پیشرفت های اخیر در زمینه ی کشاورزی حرکت کنند تا دانسته های خود را در زمینه کشاورزی بروز نمایند.

  • عوامل مؤثر در تولید اسانس گیاهان

    اسانس ها ترکیبات شیمیایی پیچیده ای هستند که اغلب دارای یک یا چند جزء اصلی در ترکیبشان هستند که عامل اصلی طعم و بوی آنها می باشد.

  • عملیات برداشت موفقیت آمیز گیاهان دارویی و معطر

    عملیات برداشت گیاهان دارویی و معطر، به جمع آوری بخش یا بخش هایی از گیاه که دارای مواد موثره هستند اطلاق می شود.

  • ویژگی های بیوشیمیایی گیاهان دارویی و معطر

    ویژگی های بیوشیمیایی گیاهان دارویی و معطر شامل مواد مؤثره، ماده ی قابل استخراج، خاکستر، میزان تلخی، فعالیت تجزیه کنندگی گلبول های قرمز خون، شاخص تورم و شاخص ایجاد کف می باشند.

  • رابطه حمل و نقل مواد گیاهی با کیفیت محصول نهایی

    نحوه ی حمل و نقل مواد گیاهی برداشت شده تأثیر شگرفی بر کیفیت محصول نهایی حاصل از آن دارد.

  • هر آنچه که از اسطوخدوس باید بدانید

    به گفته یک کارشناس تغذیه، یکی از بهترین دمنوش‌های گیاهی و پرخاصیت که در تمام فصول سال و به ویژه در فصل بهار کاربرد دارد و از تاثیر شگفت‌انگیزی برخوردار است؛ دمنوش اسطوخودوس یا گیاه لاوندر است.