به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایسنا، محسن پویان با اشاره به اینکه بنابر پژوهش‌های پژوهشگران، دمنوش به لیمو بسیار مفید برای ماه رمضان است، گفت: به لیمو، گیاهی گرم و خشک بوده و دردهای عصبی را برطرف می‌کند.

وی با بیان اینکه این گیاه برای درد معده و سوء هاضمه مفید است و تپش قلب و سرگیجه را درمان می‌کند، افزود: این گیاه خستگی‌های روحی را درمان کرده و دم کرده آن برای تسکین درد میگرن و طنین صدا در گوش استفاده می‌شود.

این پژوهشگر گیاهان دارویی بیان کرد: اسانس به لیمو در صنایع عطر و ادکلن کاربرد داشته و چای آن حالت تهوع را برطرف و برای تقویت حافظه مفید است.

پویان با بیان اینکه به لیمو دارای ویتامین C ، کلسیم و منیزیم است و با عفونت مبارزه می‌کند، افزود: چای به لیمو از مینای دندان محافظت می‌کند.

وی با بیان اینکه گیاه به لیمو برای خوشبو و خوش عطر کردن چای استفاده می‌شود و به تنهایی خودش نیز می‌تواند به عنوان دمنوش استفاده شود، تصریح کرد: به لیمو عطر و طعم بسیار خوبی دارد و از مهم‌ترین مزایای این گیاه تقویت سیستم ایمنی است؛ علاوه بر این می‌تواند از بدن سم زدایی کرده و خون را تصفیه کند.

مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه روزه داری به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند و دمنوش‌هایی چون به لیمو نیز این تقویت را دو چندان می‌کنند، افزود: دمنوش به لیمو ترمیم کننده و ضدالتهاب بوده و مصرف آن در ماه رمضان بسیار توصیه شده است.

پویان با بیان اینکه مصرف این دمنوش در افطار و یا سحر بسیار مطلوب است، تصریح کرد: این دمنوش خاصیت ضد اضطراب و ضد تشویش دارد و برای خواب آرام می‌توانید از آن بهره ببرید؛ بنابراین مصرف این دمنوش در افطار و برای خواب راحت بین افطار و سحر مفید است.

 میزان مصرف

وی یادآور شد: بهتر است روزانه دو تا سه نوبت و هر نوبت چهار گرم برگ گیاه به صورت دم کرده مصرف شود.