به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، حسینی عضو گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: از سال ۱۳۹۶ مطالعات گسترده بر روی فرآوری عناب و طرح فرمولاسیون بهینه سازی شکلات عناب آغاز شد که این طرح بعد از گذشت ۱۳ ماه در سال ۱۳۹۸ به عنوان یک اختراع به ثبت رسید.

او مشکل کمبود سرمایه گذار را مهمترین دغدغه پیش روی تولید محصول شکلات عناب عنوان کرد و افزود: فراوری این محصول در داخل استان باعث بهبود وضعیت اقتصادی بهره برداران و ایجاد اشتغال می‌شود.

حسینی با بیان اینکه در این محصول با انجام فرایند‌های خاص، عناب و ترنجبین جایگزین شکر در تهیه شکلات  شده است اظهار کرد: شکلات عناب برای افراد مبتلا به دیابت، اضافه وزن و چاقی می‌تواند مفید باشد.

عضو گروه پژوهشی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی تولیدکننده ۹۸ درصد عناب کشور و تنها قطب تولید این محصول در کشور است گفت: بیشترین سطح کشت عناب مربوط به روستای سیوجان خوسف بوده و  شکلات با این نام برندسازی شد.