شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی کتاب ارزشمند “سیاهدانه: شیمی، فناوری، عملکرد و کاربردها” که در سال ۲۰۲۱ در انتشارات اشپرینگر منتشر شده است را به شما مخاطبین گرامی تقدیم می نماید. مطالب این کتاب عمدتا توسط محققینی از کشورهای مصر، عربستان سعودی، ترکیه، پاکستان و هند گردآوری شده و در ۵۵۸ صفحه تدوین گردیده است.
.
.
۱ مقدمه ای بر سیاهدانه (Nigella sativa): شیمی، فناوری ، عملکرد و کاربردها
۲ تأثیر روشهای کشت، تغذیه و آبیاری بر عملکرد و کیفیت سیاهدانه
۳ ویژگی های مورفولوژیکی
۴ بررسی خصوصیات میکرو و ماکروسکوپی سیاهدانه تجاری با استفاده از تکنیکهای سیستماتیک کاربردی
۵ ترکیبات سیاهدانه
۶ پپتیدهای سیاهدانه (تیونین ها)
۷ پلی ساکاریدهای سیاهدانه
۸ تیموکینون: شیمی و عملکرد
۹ تجزیه و تحلیل نوین اسانس سیاهدانه
۱۰ ارزیابی ترکیبات فعال زیستی سیاهدانه با استفاده از متابولومیکس
۱۱ اثرات سلامتی بخش سیاهدانه
۱۲ عصاره سیاهدانه در سنتز سبز و نانوکامپوزیت
۱۳ کاربردهای غذایی سیاهدانه
۱۴ اهمیت و کاربردهای غذایی آرد سیاهدانه
۱۵ کیک دانه سیاهدانه: اهمیت و کاربرد در صنایع غذایی و آرایشی
۱۶ سیاهدانه در محصولات آرایشی و بهداشتی
۱۷ مکمل سیاهدانه در جیره نشخوارکنندگان: تولید، بهداشت و چشم انداز زیست محیطی
۱۸ سیاهدانه و مشتقات آن در خوراک طیور
۱۹ سیاهدانه و مشتقات آن در خوراک ماهی
۲۰ ترکیبات و کاربردهای روغن ثابت سیاهدانه
۲۱ تأثیر نوع فرآوری بر ترکیبات و کیفیت روغن سیاهدانه
۲۲ کاربرد روغن سیاهدانه در مواد غذایی
۲۳ اثرات سلامتی بخش روغن سیاهدانه
۲۴ میکرو و نانو کپسوله کردن روغن سیاهدانه
۲۵ پتانسیل تولید بیودیزل از روغن سیاهدانه
۲۶ ترکیب و عملکرد اسانس سیاهدانه
۲۷ تأثیر نوع فرآوری بر ترکیب و کیفیت اسانس سیاهدانه
۲۸ کاربردهای غذایی اسانس سیاهدانه
۲۹ اثرات سلامتی بخش اسانس سیاهدانه
۳۰ ترکیبات و کاربردهای عصاره سیاهدانه
۳۱ عصاره سیاهدانه در غذاداروها
۳۲ اثرات درمانی عصاره سیاهدانه
.
https://medplant.ir/?p=37202