×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : سه شنبه, ۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
تولید ۲۰ تن فلفل قرمز خشک ادویه ای در شهرستان جویبار

به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار گفت: پیش‌بینی می‌شود با متوسط عملکرد هزار کیلوگرم در هکتار، ۱۰۰ هزار کیلوگرم انواع فلفل از مزارع این شهرستان برداشت شود.

غلامرضا سعیدی افزود: شهرستان جویبار به عنوان قطب تولید و کشت فلفل رتبه نخست استانی در این محصول دارد.

وی با اشاره به آغاز برداشت فلفل در ۱۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان، افزود: پیش‌بینی می‌شود با متوسط عملکرد هزار کیلوگرم در هکتار، ۱۰۰ هزار کیلوگرم انواع فلفل از مزارع این شهرستان برداشت شود.

سعیدی ادامه داد: با توجه به این میزان تولید فلفل می‌توان ۲۰ تن فلفل خشک را تامین کرد که البته با بازار بسیار نامطلوب این محصول بیم آن می‌رود که بازار کشت و کار فلفل به رکود برسد و این برکت الهی که در دنیا از هر گرم آن برای تولید انواع دارو‌ها و لوازم آرایشی و بهداشتی علاوه بر مصرف خوراکی و ادویه در صنایع فرآوری استفاده می‌شود، به نابودی رود و صنایع فرآوری، حلقه گمشده چرخه تولید انواع محصولات و به طور حتم فلفل قرمز است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با اشاره به کمبود صنایع تبدیلی دراین بخش و کارگاه فلفل کوبی و آسیاب گیاهان دارویی و ادویه در این شهرستان، گفت: چنانچه با حضور و استقبال سرمایه‌گذاران زنجیره تولید در شهرستان تکمیل شود و حداقل کاری که می‌توان در حق محصولات تولیدی بسیار با کیفیت شهرستان انجام داد، بسته بندی و اسانس گیری این معجزه‌های برآمده از خاک این شهرستن است که دسترنج دست پینه بسته کشاورز به سفره خود او بازگردد و سر از بازار‌های تجار و دلال‌های غریبه و آشنا در نیاورد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.