به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از خبرگزاری صداوسیمای مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار گفت: پیش‌بینی می‌شود با متوسط عملکرد هزار کیلوگرم در هکتار، ۱۰۰ هزار کیلوگرم انواع فلفل از مزارع این شهرستان برداشت شود.

غلامرضا سعیدی افزود: شهرستان جویبار به عنوان قطب تولید و کشت فلفل رتبه نخست استانی در این محصول دارد.

وی با اشاره به آغاز برداشت فلفل در ۱۰۰ هکتار از مزارع این شهرستان، افزود: پیش‌بینی می‌شود با متوسط عملکرد هزار کیلوگرم در هکتار، ۱۰۰ هزار کیلوگرم انواع فلفل از مزارع این شهرستان برداشت شود.

سعیدی ادامه داد: با توجه به این میزان تولید فلفل می‌توان ۲۰ تن فلفل خشک را تامین کرد که البته با بازار بسیار نامطلوب این محصول بیم آن می‌رود که بازار کشت و کار فلفل به رکود برسد و این برکت الهی که در دنیا از هر گرم آن برای تولید انواع دارو‌ها و لوازم آرایشی و بهداشتی علاوه بر مصرف خوراکی و ادویه در صنایع فرآوری استفاده می‌شود، به نابودی رود و صنایع فرآوری، حلقه گمشده چرخه تولید انواع محصولات و به طور حتم فلفل قرمز است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار با اشاره به کمبود صنایع تبدیلی دراین بخش و کارگاه فلفل کوبی و آسیاب گیاهان دارویی و ادویه در این شهرستان، گفت: چنانچه با حضور و استقبال سرمایه‌گذاران زنجیره تولید در شهرستان تکمیل شود و حداقل کاری که می‌توان در حق محصولات تولیدی بسیار با کیفیت شهرستان انجام داد، بسته بندی و اسانس گیری این معجزه‌های برآمده از خاک این شهرستن است که دسترنج دست پینه بسته کشاورز به سفره خود او بازگردد و سر از بازار‌های تجار و دلال‌های غریبه و آشنا در نیاورد.