×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

آخرین اخبار

امروز : شنبه, ۸ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
افزایش عملکرد با استفاده از پیاز زعفران درشت در مزارع

به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایانا، حسین زینلی مجری طرح گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به اینکه پیازهای ضعیف برای کاشت زعفران سبب کاهش عملکرد در تولید و مصرف آب می‌شوند، گفت: برای حل این موضوع پیاز زعفران که بالاترین سطح کشت را در بین گیاهان دارویی دارد به سه‌ طبقه سورت و تقسیم‌بندی می‌شود.

وی ادامه داد: غده‌های پیاز زعفران بالاتر از ۸ تا ۱۲ گرم برای تولید در مزارع زعفران استفاده می‌شود که در سال دوم با افزایش عملکرد همراه است.

زینلی با بیان اینکه غده ۴ تا ۸ گرمی پیاز زعفران برای کشت در مزارع سال آینده نگه‌داری می‌شود، افزود: به دنبال آن هستیم تا به دلیل غیراقتصادی بودن غده‌های زعفران کمتر از ۴ گرم، از آن در مصارف دیگری استفاده کنیم.

به گفته مجری طرح گیاهان دارویی؛ غده‌های زعفران کمتر از ۴ گرم برای کاشت عملکرد مناسبی ندارند و باعث هدر رفت آب می‌شود.

 وی تصریح کرد: از غده‌های پیاز کمتر از  ۴ گرم می‌توان برای تولید کمپوست، کاغذ و یا سایر مصارف استفاده کرد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.