به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایانا، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جاجرم  گفت: ۹۷ درصد تولید زرشک جهان در کشور ایران و در خراسان جنوبی تولید می‌شود اما این محصول در شهرستان جاجرم نیز با کشت درختان پراکنده از رشد و کیفیت خوبی برخوردار است.

ابوالفضل عباسیان افزود: طی سال‌ های گذشته کشاورزان با کشت درختان پراکنده در اطراف باغ‌ های خود شاهد رشد بی نظیر این محصول لوکس صادراتی بوده اند که امید است با توجه به کاهش بارندگی و نیاز پایین این محصول به آب کشاورزان در احداث باغ‌ های زرشک در گسترش آن کوشا باشند.

وی خاطر نشان کرد: باغداران می توانند سالانه از هر یک هکتار ۲ تا ۳ تن محصول زرشک برداشت کنند که از نظر اقتصادی در بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌ ها تاثیر گذار است.

زرشک دارای مزاج سرد و خشک است و تسکین دهنده صفرا و خون و تشنگی و حرارت معده و کبد، تقویت‌کننده قلب و کبد معده گرم است و به تنهایی یا با دارو‌ های گرم مانند دارچین و عسل و … برای تقویت کبد سرد و‌تر و باز کردن انسداد مجاری کبدی و سردی احشا مفید است.