به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از ایسنا، محسن پویان اظهار کرد: گیاه کنگر فرنگی به صورت زراعی در بسیاری از مناطق کاشت می‌شود.

وی افزود: در ماه رمضان به ویژه برای وعده افطار می‌توان از این گیاه در سوپ استفاده کرد.

این پژوهشگر گیاهان دارویی ادامه داد: غنچه‌های تازه این گیاه مورد استفاده قرار می‌گیرد، چرا که گل باز شده آن به علت سفتی بافت مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

پویان اظهار کرد: می‌توان غنچه‌های این گیاه را که در اوایل بهار می‌روید برداشت کرده، خشک کرده و به مرور از آن استفاده کرد.

وی افزود: در کنگر فرنگی، ماده‌ای به نام سینارین وجود دارد که برای سلامت کبد و تنظیم اعمال صفرا بسیار مناسب و مفید است.

مدیر مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: این گیاه برای تقویت قلب، خون‌سازی به دلیل داشتن املاح و ویتامین‌های فراوان و تنظیم و کاهش کلسترول خون بسیار مناسب است.

پویان یادآور شد: مصرف سوپ کنگر فرنگی علاوه بر اینکه از نظر غذایی بسیار مفید است، به سبب وجود املاح و ویتامین‌ها در آن می‌تواند از عوارضی که برای دستگاه گوارش به ویژه در روزهای ابتدایی ماه رمضان ممکن است ایجاد شود، جلوگیری کند.