زردچوبه ادویه‌ای است که در ترکیب ادویه کاری هم وجود دارد و بررسی‌های انجام شده در سال ۲۰۱۵ اثبات کرد رژیم‌های غذایی که در آن از این ادویه به اندازه و نه به افراط استفاده می‌شود می‌تواند به نوعی از ابتلای فرد به سرطان کبد پیشگیری کند.

به نقل از medisite، چای سبز نیز خاصیت مشابهی دارد و مشخص شده افرادی که روزانه ۲ تا ۳ فنجان چای سبز می‌نوشند به دلیل کاتچینی که در این نوشیدنی وجود دارد کمتر در معرض سرطان‌های دستگاه گوارش هستند.

کاتچین از بروز دیابت، التهاب‌های حاد و استرس اکسیداتیو پیشگیری می‌کند. تمام این مسائل بویژه در افراد چاق مسبب رشد تومورهای سرطانی است.


اردوهای گیاهشناسی، کلاس طب سنتی، آموزش گیاهان دارویی در: ((آموزشگاه جوانه سبز))